Publikime

Unë jam me natyrën: Aktivitet me fëmijët në Aeroportin Ndëkombëtar të Tiranës për të festuar Ditën e Mjedisit

Publikuar nga

TIA në 08 Qershor 2017

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Unë jam me natyrën: Aktivitet me fëmijët në Aeroportin Ndëkombëtar të Tiranës për të festuar Ditën e Mjedisit


Organizimi dhe sponsorizimi i aktiviteteve sociale me fokus mjedisin, për ndërgjegjësimin e fëmijeve dhe te rinjve në zonat përreth aeroportit, po kthehet në një traditë  bukur për TIA dhe bashkëpunëtoret e saj të biznesit.

Më 8 Qershor 2017, në vazhdim të aktiviteteve për festimin e ditës botërore të mjedisit, 50 fëmijë nga klasat e ciklit të ulët nga Shkolla 9- vjeçare "Rexhe Deliu" në Rinas, u grumbulluan në mjediset e gjelbëruara të aeroportit.

Nxënësit me pankarta ne dorë "Ruaj Mjedisin" apo "Duam gjelbërimin" festuan në hapësirat e gjelbërta të aeroportit duke bërë foto. Miqtë u përshëndetën nga një pjesë e stafit të aeroportit për të vazhduar piknikun në Kalanë e Prezës. 

 

Publikuar nga

TIA në 08 Qershor 2017

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.