Ligjore

Cookies

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ju dëshironi të shfletoni faqen e internetit të Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës (www.tirana-airport.com) ose nënfushat e tij. Kur shfletoni Faqen, skedarët e skedarëve vendosen në kompjuterin, celularin ose tabletin tuaj.


Shfletuesi juaj i uebit i ruan kukit për një periudhë të caktuar kohore dhe i dërgon ato në serverin TIA sa herë që ktheheni në sajt.

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.