Fluturime

Nisjet

Informacioni i fluturimit në kohë reale jepet si tregues dhe disponohet për fluturimet e sotme dhe të nesërme.
Për më shumë informacion, ju lutemi, kontaktoni linjën tuaj ajrore.
  • Koha
  • Data
  • Destinacioni
  • Linja ajrore
  • Nr. fluturimi
  • Status

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.