Mbrojtja dhe siguria

Siguria

Mësoni rreth sigurisë së funksionimit në TIA dhe na ndihmoni të përmirësohemi duke paraqitur raporte.

Fakte rreth incidenteve të vogla në aviacion…

Nëse ndodh një incident i vogël kur një automjet përplaset me një avion dhe 5 cm nga trupi i tij dëmtohet, kostoja teknike për riparimin dhe kostoja operative mund të arrijë deri në njëqind mijë euro.

Një avion i vetëm Tehu i ventilatorit të motorit ka të njëjtën vlerë si një makinë personale e mesme. Çmimi i një avioni të ri arrin në miliarda.

Çmimi i katalogut të një avioni të madhësisë së mesme (Boeing 737, Airbus 320) është midis 80-100 Milion USD.

Sistemi i Menaxhimit të Sigurisë mbron jo vetëm këto vlera. Vlera më e madhe është ka të bëjë me shëndetin dhe jetën e pasagjerëve dhe punonjësve.

Raporti Vullnetar i Sigurisë

Raportoni një rrezik sigurie, problem apo edhe një sugjerim të thjeshtë që mund të na ndihmojë ne dhe pasagjerët e tjerë si ju, duke paraqitur një raport të detyrueshëm ose vullnetar të sigurisë.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.