Kompania

Kontakte

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në qoftë se dëshironi më shumë informacione për Tirana International Airport ose kompaninë menaxhuese Tirana International Airport SHPK, ju lutemi kontaktoni


Përgjithshme:

Email: [email protected]

Call center: +355 69 70 81 800

Presim me kënaqësi të dëgjojmë prej jush!


Departamenti i Komunikimit

Kreuza Lubonja

Rinas, Tirana Albania

Tel: 02 381 1575

Fax: +355 4 2381 545

E-mail: [email protected]


Information Office

Phone +355 4 2381 800

E-mail: info@tirana-airport.com


Operations on duty manager


SITA: TIAAPXH

E-mail: [email protected] 


Lost & found

Tel: +355 4 2381 681, +355 4 2381 682

Mobile: +355 69 20 66626

SITA: TIALLXH

E-mail: lost&[email protected]  


Ramp supervisor

SITA TIAKDXH

E-mail [email protected]  


Load control

SITA: TIAKKXH

E-mail: [email protected] 


Cargo on duty

SITA: TIAFHXH

E-mail: [email protected], [email protected] 


Passenger and customer service supervisor

SITA: TIAKPXH

E-Mail: [email protected]

Service hours: Every day 24 hours. 


Passenger with reduce mobility service

Tel. +355 4 2381 754

SITA: TIAKKXH TIAKPXH TIAKDXH

E-Mail: [email protected]


Address

Tirana International Airport

Administration Building

Rinas, Tirana

Albania Tel: +355 4 2381 600 Fax: +355 4 2381 545 E-mail: [email protected] Website: www.tirana-airport.com

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.