Ligjore

Autorësia

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Përgjegjësia për përmbajtjen e kësaj faqeje interneti qëndron tek:


Tirana International Airport SHPK

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Ndërtesa e Administratës

Rinas, Tiranë

Shqipëria


Tel. 00355 4 2381 600

Fax. 00355 4 2381 545

E-mail: [email protected]

Website: www.tirana-airport.com


Shoqëria është e regjistruar sipas Ligjit Shqiptar (Vendimi i Gjykatës Nr. 32127)

Tirana International Airport SHPK nuk mban përgjegjësi për përmbajtjet e ofruara nëpërmjet lidhjeve në faqet e jashtme të internetit.

TIA nuk mban përgjegjësi për saktësinë e informacionit.


Website designed and developed by:

Codify.al

www.codify.al

Tiranë, Albania

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.