Arritjet

Humbur & gjetur

Publikuar nga

TIA në 20 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

I dashur pasagjer,

Nëse bagazhi juaj nuk ka mbërritur ende, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë të Humbur dhe Gjetur të Aeroportit në numrat e mëposhtëm të telefonit:

Zyra: + 355 4 2381 681

Zyra: + 355 4 2381 682

Celular: +355 069 20 66626

Email: lost&[email protected]


Faleminderit për bashkëpunimin,

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Publikuar nga

TIA në 20 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.