Pyetje të shpeshta

Nëse kam një fëmijë i cili udhëton i pashoqëruar, si duhet të veproj?

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Stafi i TIA-s merr përsipër të shoqërojë fëmijën (mosha deri 12 vjeç) duke firmosur një formular të posaçëm dhe do ta dorëzojnë tek pritësit që janë të deklaruar në këtë formular. Pasi të jenë kryer procedurat tek policia kufitare, fëmija shoqërohet tek pritësit të cilët duhet të paraqesin një dokument indentifikimi (e detyrueshme).

Personi që pret femijën duhet të jetë i njëjtë me personin e deklaruar në formularin e firmosur nga prindërit. Ky procedurë e fundit është e detyrueshme.

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.