Covid-19

Masat dhe Rregullat

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Informacion për pasagjerët në lidhje me masat dhe rregullat anti-COVID të vendosura në aeroport.

1. Hyrja në terminalin e personave do të lejohet vetëm nëse do të jenë të pajisur me maska.

2. Aeroporti do të vërë në dispozicion një makinë shitëse të automatizuar ku njerëzit mund të blejnë maska ose dezinfektues personal të duarve.

3. Gjatë qëndrimit në terminal, njerëzit duhet të respektojnë sinjalistikën, të ruajnë distancën sociale dhe të përdorin karriget e pritjes në terminal sipas sinjalistikës përkatëse.

4. Për sa i përket kujdesit për higjienën personale, dezinfektuesit e duarve janë vendosur në hyrje të terminalit, në hyrje të kanalit të sigurisë, si dhe në hyrjet në zonën e marrjes së bagazheve.

5. Për sigurinë e pasagjerëve dhe stafit, aeroporti ka dyfishuar intervalin e pastrimit dhe dezinfektimit të ambienteve brenda terminalit.

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.