Pyetje të shpeshta

Cilat janë sendet të cilat konsiderohen si mallra të rrezikshme dhe nuk janë të lejuara në bord?

Publikuar nga

TIA në 17 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Të gjitha bagazhet në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës i nënshtrohen masave të rrepta të kontrollit të sigurisë. Shembuj të artikujve të rrezikshëm të ndaluara në avion përfshijnë:

• eksplozivët, municioneve dhe fishekzjarre

• gazrat të kompresuar

• materiale gërryese

• fluide dhe materiale të ngurta të cilat marrin flakë

• materiale radioaktive

• Ilaçe mjekësore dhe pijet alkoolike në sasi të kufizuar

• materiale toksike ose infektive

• substanca oxidante dhe peroksidet organike

• materialet që përmban lëndë djegëse

Publikuar nga

TIA në 17 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.