Publikime

Konferencë për shtyp e Iberia

Publikuar nga

TIA në 29 Prill 2024

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

TIA është tashmë aeroporti me fluksin më të lartë në rajon, me mbi 2.8 milionë pasagjerë vetëm gjatë 4 muajve të parë të 2024-ës.

Kjo falë edhe linjave të reja dhe, veçanërisht, mundësive për lidhje me vende që nuk ishin lehtësisht të aksesueshme më parë. Një nga linjat më prestigjioze në botë, Iberia, i është shtuar së fundmi listës së linjave që operojnë në Shqipëri, që lidh Tiranën me Madridin (tre herë në javë). Nëpërmjet Madridit, udhëtarët nga Shqipëria tani kanë mundësinë të lidhen me të gjitha kontinentet dhe të përfitojnë nga lista e pasur e lidhjeve të Madridit me Amerikën Latine, Amerikën e Veriut dhe Azinë. Iberia është pjesë e grupit IAG, ku përfshihet edhe British Airways, e cila është gjithashtu e pranishme në Shqipëri që nga viti 2006.

Publikuar nga

TIA në 29 Prill 2024

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.