Publikime

Nis linja e re për në Venecia në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

- TIA po zhvillohet vazhdimisht dhe po arrin rezultate mbresëlënëse
- Shqipëria tani një hap larg Venecias

Më 28 tetor 2012, Air One, një linjë ajrore me kosto të ulët që është pjesë e Alitalia Group, inauguroi një linjë të re në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës (TIA). Destinacioni i ri dhe i mirëpritur është Venecia, një nga destinacionet kryesore turistike në botë. Air One tani ofron fluturime direkte për në Venecia nga TIA tre herë në javë.
TIA mirëpriti Air One në mars 2010 me linjat drejt Milanos dhe Pizës. Aktualisht, Air One dhe Alitalia zënë 19 për qind të pjesës së tregut në Aeroport, me 29 fluturime në javë, një shifër që është një premisë shumë e mirë për rritje të mëtejshme.
“Kur bëhet fjalë për nisjen e linjave të reja, thelbi suksesi bazohet në një fjalë të vetme—bashkëpunim. Nuk ka cilësi më të vlefshme në biznes sesa të kesh vullnetin e një bashkëpunimi të fortë mes partnerëve: thjesht për më të mirën. Kjo është arsyeja pse jam i lumtur që jam pjesë e ngjarjes së sotme, një ngjarje që është një shembull i mirë i partneritetit tonë me kompanitë ajrore Air One dhe Alitalia,” tha Kryeshefi Ekzekutiv i TIA-s, znj. Andrea Gebbeken në nisjen e linjës së re.
Që nga fillimi i koncesionit, në vitin 2005, TIA ka vendosur standarde të reja për transportin ajror në Shqipëri, si për sa i përket cilësisë. të shërbimeve dhe shpeshtësisë së përdorimit të Aeroportit. Nga viti 2005 e deri më tani, dhjetë milionë pasagjerë kanë fluturuar në dhe nga aeroporti. Me sa duket ata dhjetë milionë pasagjerë kanë ndihmuar në përhapjen e lajmit në mbarë botën se Shqipëria ka një aeroport të ri të ndritshëm dhe se Shqipëria është një destinacion i ri i nxehtë. Arritjet janë rezultat i standardeve të larta të Aeroportit dhe përsosmërisë së linjave ajrore të tij.

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.