Perditësime Covid

Përditësim - Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Hollandës

Publikuar nga

TIA në 16 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Të gjithë pasagjerët shqiptarë që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Hollandës duhet të jenë të vaksinuar me një nga vaksinat e miratuara nga EMA dhe OBSH dhe duhet të plotësojnë formularin në linkun e meposhtëm:

https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/documents/publications/2021/07/01/vaccine-declaration-covid-19


Përsonat që nuk janë të vaksinuar mund të udhëtojnë drejt Hollandës vetëm për arsye esenciale duke paraqitur një test PCR 72 ore ose antigen 48 ore ose një provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.

Fëmijët nën moshën 12 vjeç përjashtohen nga detyrimi i testit molekular.


Për më shumë informacion ju lutem vizitoni faqen zyrtare të qeverisë hollandeze:

https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad/exemptions-to-the-entry-ban/eu-entry-ban-exemption-categories


Faleminderit për bashkëpunimin,

Tirana International Airport

 

 

 

Publikuar nga

TIA në 16 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.