Perditësime Covid

(PËRDITËSIM) Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Gjermanisë

Publikuar nga

TIA në 13 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Të gjithë përsonat që udhëtojnë nga Tirana International Airport mund të udhëtojnë drejt Gjermanisë vetëm në qoftë se janë të pajisur me çertifikatën e vaksinës

Personat që nuk janë të vaksinuar mund të udhëtojnë drejt Gjermanisë me PCR vetëm për arsye të rëndësishme.

Arsyet e rëndësishme i gjeni të listuara në linkun e mëposhtëm:

https://tirana.diplo.de/al-de/service/visa-de/-/2480556

 

Faleminderit për mirëkuptimin,

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 13 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.