Perditësime Covid

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Italisë dhe Greqisë

Publikuar nga

TIA në 18 Gusht 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Italisë dhe Greqisë , ju rikujtojmë që është i detyrueshëm të plotësohet dhe printohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit.

 


Në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot.

 


Linku për formularin drejtë Italisë: https://app.euplf.eu/


Linku për formularin drejtë Greqisë: https://en.aegeanair.com/passenger-locator-form/


Gjithashtu ju rikujtojme se për të udhëtuar drejt Italisë duhet të:


- Paraqitni rezultatin testit PCR 72 orë para nisjes ose testin antigjenik të 48 orëve të fundit, kjo vlen dhe për pasagjerët që janë të vaksinuar.


Për të gjithë pasagjerët që udhëtojnë në Greqi kërkohet një nga këto kritere:


1. Test COVID, ose

2. Një dëshmi që personi e ka kaluar ose

3. çertifikata e vaksininimit


Ju rikujtojmë se jemi në dispozion të çdo pasagjeri për t'i shërbyer sa më mirë, e në të njëjtën kohë, mbetemi besnikë të durimit dhe bashkëpunimit.


Faleminderit për mirëkuptimin

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 18 Gusht 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.