Perditësime Covid

Vaksinë apo Test Covid? Informacion mbi destinacionet direkte nga TIA.

Publikuar nga

TIA në 11 Nëntor 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

 

SHTETET

PLF

Test Covid

Vaksina

Karantinë

Angli

https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk

Në qoftë se jeni të vaksinuar duhet të bëni testin ditën e dytë.

E detyrueshme

Po

Arabi Saudite

arrival.muqeem.sa

Po

Jo e

detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Armeni

Jo

Po

Jo e detyrueshme

Jo

Austri

entry.ptc.gv.at

Po

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Belgjikë

travel.info-coronavirus.be

Jo i detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

çeki

prijezdovyformular.cz

Jo i detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Emiratet e Bashkuara Arabe

Jo

Duhet çertifikata e Vaksinës ose Covid Test

Duhet çertifikata e Vaksinës ose Covid Test

Jo

Francë

tinyurl.com/104zuyhq

Jo i detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Gjermani

einreiseanmeldung.de

Jo i detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Greqi

travel.gov.gr

I detyrueshëm

Jo e detyrueshme

Jo

Holland

tinyurl.com/ybtmdgja

I detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Hungari

tinyurl.com/3w7padwk

Jo i detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Itali

app.euplf.eu

I detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Poloni

Jo

Jo i detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Serbi

Jo

Duhet çertifikata e Vaksinës ose Covid Test

Duhet çertifikata e Vaksinës ose Covid Test

Jo

Spanjë

spth.gob.es

Jo i detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Suedi

Jo

I detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

Turqi

register.health.gov.tr

Duhet çertifikata e Vaksinës ose Covid Test

Duhet çertifikata e Vaksinës ose Covid Test

Jo

Zvicër

No

Jo i detyrueshëm

E detyrueshme

Mund të bëhesh subjekt karantine

*Përditësuar me datë 28.12.2021

 

* Në Itali dhe Poloni udhëtohet vetëm për arsye esenciale

 

Të gjitha informacionet duhet të verifikohen vazhdimisht sepse janë subjekt ndryshimi.

 

Për më shumë informacion mbi udhetimet drejt shteteve të tjera ju lutem vizitoni linkun e mëposhtëm:

https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm

Publikuar nga

TIA në 11 Nëntor 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.