Perditësime Covid

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Zvicres

Publikuar nga

TIA në 21 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ata që janë të vaksinuar ose të shëruar:

1.Plotëso formën e hyrjes online: https://swissplf.admin.ch/formular
2.Paraqit certifikatën e vaksinimit ose atë të COVID

 

Zvicra njeh vetëm vaksinat e autorizuara nga Agjencia Europiane e Medikamenteve (EMA). Duke filluar nga 20.092022 ata që janë vaksinuar jashtë, përfshirë edhe në Shqipëri me vaksina të miratuara nga EMA, mund të marrin certifikatën zvicerane COVID.

 

Ata që nuk janë të vaksinuar ose të shëruar:

1.Plotëso formën e hyrjes online: https://swissplf.admin.ch/formular
2.Paraqit rezultatin negativ të testit (PCR ose antigen)
3.Bëj një test të dytë 4 deri 7 ditë pas hyrjes në Zvicër

 

Për më shumë informacion ju lutemi konsultohuni me:

Sekretariati i Shtetit për Migracionin: https://tinyurl.com/59u7k8wz
Zyra Federale e Shëndetit Publik: https://tinyurl.com/2yxe76ea

 

Faleminderit për bashkepunimin,
Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 21 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.