Perditësime Covid

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës

Publikuar nga

TIA në 08 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës

 

Të gjithë përsonat që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës dhe që nuk janë rezident në Belgjikë

duhet:

1. Të jenë të pajisur me çertifikatën e Vaksinës ose Testin PCR
2. Të testohen përsëri në ditën e 7
3. Të paraqesin provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.

 

Të gjithë përsonat që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës dhe janë rezident Belgjikë duhet:

 

1. Të testohen në ditën e parë ose të dytë.
2. Të testohen përsëri në ditën e 7
3. Të paraqesin provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.

 

Fëmijët nën moshën 12 vjeç përjashtohen nga detyrimi i testit molekular.

 

Faleminderit per bashkepunimin,

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 08 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.