Perditësime Covid

Ndryshojnë rregullat drejt Italisë

Publikuar nga

TIA në 01 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Italisë

 

Të gjithë pasagjerët që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Italisë duhet të jenë të pajisur me:

 

1) Certifikata e gjelbër (green pass) Covid-19 e lëshuar pas vaksinimit të plotë, ose certifikatë e ngjashme e lëshuar nga autoritetet kompetente shëndetësore vendore që deklaron kompletimin e vaksinimit. Njihen vaksinat e autorizuara nga EMA: Pfizer Biotech, Moderna, AstraZeneca, Jonhson&Johnson. çertifikata e gjelbër mund të jetë në formë dixhitale ose e printuar.

 

2) Test molekular PCR ose antigjenik, kryer brenda 72 orëve para nisjes.

 

3) Formulari dixhital i lokalizimit të pasagjerëve PLF https://app.euplf.eu/

 

Në rast se nuk plotësoni pikën 1, mundësohet hyrja, por është e detyrueshme të respektohet një periudhë vetëizolimi prej 5 ditësh në Itali, në adresën e shënuar në Formularin e Lokalizimit të Pasagjerit (PLF) dhe duhet të kryeni test molekular ose antigjen në fund të periudhës së vetëizolimit.


 
 Fëmijët nën moshën 6 vjeç përjashtohen nga detyrimi i testit molekular ose antigjen.

 

Faleminderit për mirëkuptimin,

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 01 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.