Perditësime Covid

Hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Belgjikë.

Publikuar nga

TIA në 28 Qershor 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Belgjikë.

 


As testi, as vaksinat nuk janë të detyrueshme.

 


Mjafton bileta, pasaporta dhe maska.

 


Ju urojmë shëndet të gjitha familjeve që bashkohen.

 


Ju faleminderit për bashkëpunimin,
Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 28 Qershor 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.