Perditësime Covid

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë për në Turqi

Publikuar nga

TIA në 16 Mars 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Sipas njoftimit të autoriteteve turke pasagjerët që udhëtojnë për në Turqi  (përveç pasagjerëve tranzit dhe pasagjerëve nën 6 vjeç), duhet të dorëzojnë formularin e hyrjes së udhëtarëve në Ministrinë e Shëndetësisë së Turqisë nëpërmjet https://register.health.gov.tr/ brenda 72 orëve të fundit përpara fluturimeve të tyre dhe ne duhet të kontrollojmë nëse formulari në internet është dorëzuar ose jo (si ekran celular ose printimi i konfirmimit të formularit në internet)

 

Paagjerëve që nuk plotësojnë formularin në internet do t'u refuzohet hyrja në Turqi, sipas autoriteteve turke.

 

Faleminderit për bashkëpunimin,Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës.

Publikuar nga

TIA në 16 Mars 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.