Perditësime Covid

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Mbretërinë e Bashkuar.

Publikuar nga

TIA në 14 Janar 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ju lutemi të informoheni se nga ora 04:00 e Premte, 15 Janar 2021, udhëtarët që udhëtojnë në Mbretërinë e Bashkuar duhet të kenë një rezultat të vlefshëm të testit negativ COVID-19, të marrë jo më shumë se tre ditë para orës së planifikuar të nisjes.

 

Kjo do të kontrollohet në aeroportet e nisjes dhe pasagjerët pa certifikatë prove, ose një rezultat pozitiv të provës, ose një certifikatë e pavlefshme do t'u refuzohet udhëtimi.

 

Një rezultat i vlefshëm i provës duhet të jetë nga një provë PCR ose një provë tjetër shumë e besueshme për zbulimin e COVID-19 dhe duhet të tregojë se testi është marrë brenda tre ditësh nga fillimi i fluturimit.

 

Ju lutemi të keni në vëmendje se udhëtarët me teste të vlefshme negative se do t'ju kërkohet gjithashtu të karantinohen për dhjetë ditë pas mbërritjes në Mbretërinë e Bashkuar.

 

Fëmijët nën moshën 11 vjeç janë të përjashtuar nga kërkesa dhe nuk u kërkohet të përfundojnë testimin para nisjes.

 

Certifikata e testit: Certifikata e testit do të jetë në dispozicion në Anglisht, Frëngjisht dhe Spanjisht. Dëshmia e certifikatës mund të bëhet përmes kopjimit ose mjeteve dixhitale.

 

Deklarata e Ministrave e plotë është në këtë lidhje:

https://questions-statements.parliament.uk/written-statements/detail/2021-01-11/hcws696?fbclid=IwAR1fAeVaJQ4M6yJcECIPbpIWxkb6-cxfghfo2ZvoERrKrWaI81-TkuNGUtQ

 

Këto masa do të jenë në fuqi deri në një njoftim tjetër nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar.

 

Faleminderit për bashkëpunimin,

 

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 14 Janar 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.