Perditësime Covid

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Belgjikë

Publikuar nga

TIA në 31 Dhjetor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në përpjekje për të kontrolluar përhapjen e pandemisë COVID-19, ju njoftojmë mbi kërkesat e fundit shtesë, të cilat janë vendosur nga autoritetet belge.

 

Të gjithë individët (përveç qytetarëve belgë dhe atyre që kanë leje qëndrimi në Belgjikë) duhet të paraqesin një provë negative PCR Sars-Cov-2 / COVID-19 maksimum 72 orë para mbërritjes në Bruksel.

 

Pasagjerëve që mbërrijnë në Belgjikë pa rezultate të vlefshme të testit negativ dhe formularit të detyrueshëm do t'u refuzohet hyrja në Belgjikë dhe do të duhet të nisen përsëri në vendin e nisjes.

 

https://travel.info-coronavirus.be/public-health-passenger-locator-form

 

Ju faleminderit për mirëkuptimin,

 

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 31 Dhjetor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.