Perditësime Covid

Në vëmendje të pasagjerëve që fluturojnë për në Pisa dhe Firence

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

I lutemi çdo pasagjeri që niset nga Shqipëria apo vend jo Schengen me destinacion final PISA dhe FIRENCE, në Itali, të ketë në vëmendje se ka detyrimin për t’u regjistruar para hyrjes në territorin Italian në linkun faqes zyrtare të Rajonit të Toskanës, si vijon:

https://www.prevenzionecollettiva.toscana.it/welcome/pages/segnalazione_estero.html


Sapo të mbërrijnë në Pisa apo Firence, pasagjerët janë të detyruar të tregojnë aplikimin e plotesuar, i cili do të verifikohet nga Departamenti i Shëndetit i Rajonit të Toskanës.

I lutemi pasagjerëve të jenë të kujdesshëm, kundrejt këtij urdhëri të ri të dalë nga Rajoni i Toskanës, në Itali.

Ju kujtojmë se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀


Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.