Perditësime Covid

Në vëmendje të pasagjerëve dhe familjarëve që i shoqërojnë në aeroport⠀ ⠀

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ju lutem ndiqni rregullat e distancimit fizik në hyrje të terminalit.⠀
Mbani maskë në mënyrë të vazhdueshme. ⠀
Brenda ndërtesës së terminalit, siç e dini lejohen vetëm personat që kanë në dorë biletën e udhëtimit dhe askush tjetër. ⠀
Të gjithë pasagjerët (në vajtje dhe ardhje) kalojnë në tunelin e dezinfektimit dhe temperatura u matet automatikisht nëpërmjet pajisjeve që janë vendosur në aeroport.⠀
Këshillojmë udhëtarët që të kufizojnë në maksimum numrin e shoqëruesve apo familjarëve që vijnë me ta. Të kufizojmë sa më tepër grumbullimet pranë portës së dezinfektimit ne hyrje të aeroportit. ⠀
Puthjet e përqafimet të kalojnë në dimension shpirtëror Sa më pak, aq më mirë për të mbrojtur njëri-tjetrin. ⠀
Ju bëjmë me dije se të gjithë avionët dezinfektohen përpara dhe pas çdo fluturimi. Të gjitha bagazhet e pasagjerëve dezinfektohen po ashtu. ⠀
Për pasagjerët në mbërritje, pranë pistës, janë ngritur disa tenda të mëdha që ju mbrojnë nga dielli, ndërkohë që prisni të kaloni në tunelin e dezinfektimit.⠀
Nëse keni shqetësim shëndetësor, ju lutem kontaktoni: Urgjenca Mjekësore 127. ⠀
Mbetemi, si çdo ditë, në shërbimin tuaj për çdo pyetje që keni lidhur me udhëtimin tuaj, duke u përgjigjur në rrjetet sociale dhe gjithashtu në Call Center: +355 4 2381 800 or write at our address [email protected]
Më poshtë linku i videos me udhëzimet “Si të udhëtojmë në kohë pandemie”⠀
Shëndet e shpresë.⠀
Tirana International Airport⠀

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.