Perditësime Covid

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Greqisë

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Aegean Airlines, njofton se duke filluar nga dita e nesërme, datë 16 korrik 2020, të gjithë pasagjerët që udhëtojnë drejtë shtetit Grek duhet të plotësojnë Formularin Elektronik të Gjurmës së Pasagjerit (e-PLF) i cili mund të merret 24 orë përpara udhëtimit. Formularin e aplikimit e gjeni në faqen zyrtare të qeverisë Greke https://travel.gov.gr. Pas plotësimit të formularit, do t’ju vijë nje email me kodin individual QR.

Do t’ju luteshim, të pajiseni patjetër me këtë kod, sepse ndryshe nuk do t’ju mundësohet fluturimi për në Greqi. Nga ky rregull, përjashtohen pasagjerët që kalojnë transit nga Greqia dhe kanë tjetër destinacion.

Për çdo informacion të mëtejshëm ju lutem kontaktoni agjencitë turistike ose kompaninë ajrore Aegean Airlines.

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.