Perditësime Covid

Përditësim 13 - Coronavirus

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Për pasagjerët që udhëtojnë me Transavia:

Transavia lajmëron sot se në vijim të situatës së krijuar për shkak të përhapjes së koronavirusit (COVID-19), njofton se ndërpret fluturimet nga dhe për në Tirana International Airport sipas datave të mëposhtme:

- Fluturimet Tiranë-Paris janë ndërprerë nga data 21 Mars deri të paktën më 19 April 2020.

- Fluturimet Tiranë Amsterdam, janë ndërprerë nga data 23 Mars 2020 deri të paktën më 5 Prill 2020.

Fluturimi i ditës së nesërme për në Amstërdam, i programuar nga Transavia, më 20 Mars 2020, do të kryhet normalisht.

Për veprime të mëtejshme, ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompaninë ajrore apo agjencitë e udhëtimit.

Faleminderit për bashkëpunimin,
Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.