Perditësime Covid

Përditësim 10 - Coronavirus

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Nga data 17 Mars 2020, ndërpriten fluturimet me Angline

Në vijim të situatës së krijuar për shkak të përhapjes së COVID-19, Qeveria Shqiptare ka njoftuar se, në perpjekje për të ndalur përhapjen e koronavirus (Covid-19) fluturimet për dhe nga Anglia do të ndërpriten duke filluar nga data 17 Mars 2020, deri në një njoftim të dytë

Fluturimet e ditës së sotme nr W9 4465 dhe W9 4466 do të operojnë normalisht.

Për veprime të mëtejshme, ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore apo agjencitë e udhëtimit.

Faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.