Perditësime Covid

Përditësim 4 - Coronavirus

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në vëmendje të pasagjerëve të Albawings, kompania njofton se për të gjitha fluturimet e rezervuara në faqen www.albawings.com midis Italisë dhe Shqipërisë, nga data 09 Mars deri në rifillimin e fluturimeve, ndryshimi i datës është falas.

Gjithashtu, rezervimi i biletës, mund të transferohet në emër të kujtdo që dëshironi, pa kufizim.

Ju faleminderit.

Tirana International Airport

#albawings

Publikuar nga

TIA në 16 Nëntor 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.