Pyetje të shpeshta

Ku mund t’i tërheq bagazhet e mia?

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Informacioni mbi bagazhet për pasagjerët në momentin e mbërritjes jepet nga monitorët e posaçëm të vendosur në zonën e mbërritjeve dhe pranë rripave të transportimit të tyre.

Përgjegjësia për trajtimin e bagazheve i përket linjave ajrore dhe agjentëve të tyre.

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.