Publikime

Statuja e Nënë Terezës në ambientet e Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2023

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Tiranë, Shqipëri 25 Prill 2023 - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës "Nënë Tereza" ka krenari të shfaqi në ambientet e saj një vepër të re arti të z. Ilir Shimo, e kremtuar në një ceremoni të zhvilluar sot në ambientet e aeroportit.

 

Aeroporti ka pësuar rritje të jashtëzakonshme këtë vit, me një rritje prej 78% të pasagjerëve në krahasim me vitin 2021. Teksa pret pasagjerin e tij të 7 miliontë këtë vit, aeroporti është i nderuar të mbajë emrin e "Nënë Terezës" dhe trashëgiminë e saj, e cila pasqyrohet në veprën e zotit Ilir Shimo.

 

Në ceremoninë e përkushtimit morën pjesë të ftuar të ndryshëm, ndër të cilët z. Ilirjan Shima, autorja e veprës Deada Hyka dhe Genc Përmeti, të cilët shërbyen si moderator. Të pranishëm ishin edhe zv.drejtoresha e Union Bank, zonja Suela Bokshi, anëtare e bordit të Union Bank, z. Niko Leka, kancelar i Tiranës në Arqipeshkëvia, imzot Henry Veldkamp, ​​dhe përfaqësuesi i Aeroportit "Nënë Tereza", Drejtor i Përgjithshëm i Operimeve Z. Piervittorio Farabbi.

 

 

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës “Nënë Tereza” falenderon të gjithë ata që morën pjesë dhe kontribuan në ceremoni, dhe pret të vazhdojë rritjen dhe suksesin e tij në vitet në vijim.

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2023

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.