FLUTURIMET

  • 02:40Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:50Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:45Abu Dhabi - 5W 7092
  • 06:00London Luton - W9 4466
Mbërritja dhe Parkimi

Taksi

Rruga më e shpejtë për të arritur në TIA është me taksi e cila ofrohet në të gjithe qytetet e Shqipërisë dhe në të gjitha zonat e banuara.

Autobus

Ka katër qytete ku mund të merrni autobusin për në aeroport. Tirana, Durrësi, Fieri dhe Vlora.

Parkimi

Hapësira për parkim janë në dispozicion pranë ndërtesës së terminalit të ri dhe mund të përdoren nga çdo pasagjer që mbërrin ose largohet nga Aeroporti.

Pasagjerë dhe Vizitorë

Dyqanet

Cilado qoftë destinacioni juaj, jepni pak kohë për të vizituar dyqanet tona. Duty-Free, Memories, Adrion, Ciccolati Italiani etj., janë atje për t'ju shërbyer dhe për t'ju bërë të lumtur.

Bare dhe Restorante

Runway 35, Coli's, Segafredo janë pika të shkëlqyera takimi për takime, secila me një atmosferë të modës dhe komode.

Salla e Biznesit

Nëse jeni një udhëtar i klasit ekonomik, mund të prisni për fluturimin tuaj në komoditetin e Air Lounge në Aeroportin e Tiranës. Më poshtë do të gjeni informacione të dobishme të tilla si: vendndodhja e sallonit, orët, shërbimet dhe hyrja në sallë pritjeje për udhëtarët e klasit ekonomik.

B2B

Promocione

Reklamimi ballë për ballë është thelbësor për promovimin e suksesshëm të produkteve të një biznesi.

Ambjente me Qera

TIA u ofron bizneseve të aeroporteve dhe kompanive të lidhura me to lehtësi të ndryshme, përfshirë qira zyrash, sportele të biletave të agjencive të udhëtimit, hapësira për makina me qira, agjensi bankare dhe të këmbimit valutor, etj.

Kargo

TIA Cargo Export është aktualisht i vetmi anëtar i akredituar i IATA në vend. Me operacione njëzet e katër orëshe çdo ditë, stafi ynë me përvojë, i trajnuar dhe i mirë-orientuar është përgjigja për të gjitha kërkesat e tregut të ngarkesave.

LAJMET E FUNDIT

GullivAir filloi sot fluturimin e ri Tiranë – Sofia

02.04.2022

Partnerët më të mirë në kohët më sfiduese: TIA dhe Lufthansa Group në një konferencë të përbashkët shtypi pas vitit pandemik.

25.11.2021

Chopin “takon” LOT në Tirana International Airport me 30 artistë që festojnë fillimin e fluturimeve të planifikuara Tiranë-Varshavë

03.11.2021

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Italisë

25.10.2021

Pyetje të shpeshta