Pyetje të shpeshta

Si mund të marr informacionin e fluturimit?

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ju lutem referohuni menusë së Informacionit të Fluturimeve në faqen kryesore të internetit të Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës. Por ju lutemi mbani në vëmendje që informacioni i dhënë në këtë orar fluturimesh mund të ndryshojë. Kur të planifikoni udhëtimin tuaj, ju lutemi kontaktoni më parë linjën ajrore me të cilën do të fluturoni. TIA nuk mban përgjegjësi për saktësinë e këtyre informacioneve. Për më shumë informacion mund të drejtoheni tek këndi i informacionit, që ndodhet në sallën e check-in-it ose telefononi në +355 4 2381 800. Punonjësit tanë do të jenë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.