Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Pasagjerë & Vizitorë
Coronavirus Përditësim
Shërbime për pasagjerët
Dyqane
Bare dhe Restorante
Salla e Biznesit
Të drejtat e pasagjerëve
Valixhe të humbura
Ndihma e shpejtë
Kërkesa të veçanta
Shërbimi VIP
F. A. Q.
Dy fjalë mbi Shqipërinë
 
Coronavirus Përditësim
04 Shtator 2020
Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Belgjikë dhe Gjermani
📌Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojn&...
26 Gusht 2020
Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Itali
Agjencia Kombëtare e Aviacionit Civil Italian ka përcjell&eu...
21 Gush 2020
Në vëmendje të të gjithë pasagjerëve që duan të udhëtojnë në Itali
📌Në vëmendje të të gjithë pasagjerëve q&...
19 Gusht 2020
Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Zvicër
📌Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojn&...
18 Gush 2020
*Përditësim i datës 18.08.2020 në lidhje me kufizimet e lëvizjeve të udhëtareve shqiptarë për shtetet e mëposhtme:
*Përditësim i datës 18.08.2020 në lidhje me kufizi...
17 Gusht 2020
Njoftim lidhur me kufizimet e shteteve në raport me regjimin e lëvizjes së qytetarëve shqiptarë*
Njoftim lidhur me kufizimet e shteteve në raport me regjimin e l&...
12 Gusht 2020
Në vëmendjen e pasagjerëve që fluturojnë për në Athinë nga 17 Gusht - 31 Gusht
Në vëmendjen e pasagjerëve që fluturojnë p&eu...
12 Gusht 2020
Rregullat e reja per hyrjen ne Gjermani për partnerët e pamartuar
Rregullat e reja per hyrjen ne Gjermani për partnerët e pa...
21 Korrik 2020
Në vëmendje të pasagjerëve që fluturojnë për në Pisa dhe Firence
I lutemi çdo pasagjeri që niset nga Shqipëria apo ven...
20 Korrik 2020
Në vëmendje të pasagjerëve dhe familjarëve që i shoqërojnë në aeroport⠀ ⠀
Ju lutem ndiqni rregullat e distancimit fizik në hyrje të te...
15 Korrik 2020
Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Greqisë
Aegean Airlines, njofton se duke filluar nga dita e nesërme, d...
21 Maj 2020
Masat dhe Rregulla - COVID-19
Informacion për pasagjerët në lidhje me masat dhe rregu...
18.04.2020
Përditësim 16 - Coronavirus
Rreth 390 persona janë riatdhesuar sot me kompanitë Air Alba...
17 Mars 2020
Njoftim lidhur me riatdhesimet nga Air Albania
"Të gjithë bashkëatdhetarët që kërkojn&e...
21 Mars 2020
Përditësim 15 - Coronavirus
Në vëmendje të pasagjerëve të EasyJet me dest...
21 Mars 2020
Përditësim 14 - Coronavirus
Nga data 23 Mars 2020, ndërpriten të gjitha fluturimet, p&eu...
19 Mars 2020
Përditësim 13 - Coronavirus
Për pasagjerët që udhëtojnë me Transavia: Tr...
19 Mars 2020
Përditësim 12 - Coronavirus
Lufthansa lajmëron ndërprerjen e fluturimeve. Në vijim...
16 Mars 2020
Përditësim 11 - Coronavirus
Nga data 19 Mars 2020, ndërpriten fluturimet me Austrian Airlines...
16 Mars 2020
Përditësim 10 - Coronavirus
Nga data 17 Mars 2020, ndërpriten fluturimet me Angline Në ...
16 Mars 2020
Përditësim 9 - Coronavirus
Në vijim të situatës së krijuar për shkak t&e...
14 Mars 2020
Përditësim 8 - Coronavirus
Në vijim të situatës së krijuar për shkak t&e...
14 Mars 2020
Përditësim 7 - Coronavirus
Nga data 18 Mars 2020, ndërpriten fluturimet me Pegasus Airline ...
13 Mars 2020
Përditësim 6 - Coronavirus
Nga e diela, 15 Mars 2020, ndërpriten fluturimet me Greqinë ...
12 Mars 2020
Përditësim 5 - Coronavirus
Në vëmendje të pasagjerëve që do të flut...
10 Mars 2020
Përditësim 4 - Coronavirus
Në vëmendje të pasagjerëve të Albawings, komp...
10 Mars 2020
Përditësim 3 - Coronavirus
Anullohen të gjitha fluturimet me ItalinëNë vijim t&eum...
9 Mars 2020
Përditësim 2 - Coronavirus
Përditësim i listes së fluturimeve të anulluara: ...
9 Mars 2020
Përditësim 1 - Coronavirus
Ndalohen fluturimet edhe drejt Torinos dhe Ankonës: Lista e dest...
 
 
 
Koha tani!
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
19 Tetor 2020
Tirana International Airport dhe Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile firmosin Memorandumin e Mirëkuptimit dhe Bashkëpunimit
Tiranë, 19 Tetor 2020 - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiran&...
Lexo më shumë!
6 Tetor 2020
TIA 15 VJET - Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv të Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës, Dr. Constantin von Alvensleben
Të nderuar Kolegë, Të nderuar Bashkëpunëtor&e...
Lexo më shumë!
30 Shtator 2020
Informacion për mediat e publikun
Informacion për mediat e publikunTIRANA, 30 Shtator 2020 - Tirana...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.