Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
TIA “Airfield 2020” Rehabilitimi i Pistës Ajrore - Punimet përfundimtare të Fazës së Parë

TIA “Airfield 2020” Rehabilitimi i Pistës Ajrore - Punimet përfundimtare të Fazës së Parë

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) është duke përfunduar Fazën e Parë të një prej projekteve më të rëndësishme të quajtur "Airfield 2020" i cili ka të bëjë me rehabilitimin e pistës dhe rrugëve lidhëse që mundësojnë lëvizjen e avionëve në zonën ajrore.

Projekti "Airfield 2020" synon të përballojë kërkesën e lëvizjeve të ardhshme të trafikut ajror duke siguruar pajtueshmëri të plotë me standardet ndërkombëtare të ICAO, EASA dhe rregulloreve shqiptare. Punimet në këtë fazë të parë përfshijnë rikonstruksionin e plotë të rrugëve lidhëse W dhe B dhe të gjithë punën në sistemin e ndriçimit.

Ndonëse, trafiku i pasagjerëve ka rënë me 98 përqind për shkak të COVID-19, TIA është plotësisht funksionale dhe po shfrytëzon kohën për zbatimin e projekteve të ndërtimit, për ta bërë aeroportin gati për një fillim të ri.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
21°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.