Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
TIA bëhet pjesë e fushatës së dhurimit të gjakut për fëmijët talasemik

Më 5 Qershor 2019, Stafi i Aeroporti Ndërkombëtar të Tiranës “Nënë Tereza” iu bashkua fushatës së dhurimit vullnetar të gjakut për fëmijët talasemik. Dhuruesve iu bënë analizat përkatëse, për t’u siguruar që janë në gjëndje për të dhuruar gjak.

Kjo fushatë me titull “Gjak i Sigurtë për të gjithë” u zhvillua në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe Qendrës Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, me synimin për të grumbulluar sasi gjaku për trajtimin e fëmijëve që vuajnë nga talasemia.

“Gjithmonë duhet të bashkëndajmë me ata që kanë nevojë për ndihmë. Dhurimi i gjakut është shërbimi më i mirë që njerëzit mund të bëjnë, dhe mund të shpëtojnë shumë jetë. Jemi të lumtur që u bëmë pjesë e kësaj fushate të dhurimit të gjakut, të nisur nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe Qendra Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut,” tha Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Tirana International Airport, Dr. Rolf Castro-Vasquez.

TIA vazhdimisht është bërë pjesë e nismave sociale, sidomos në ndihmë të fëmijëve në nevojë. Me bashkëpunimet me World Vision apo Shoqatën “Down’s Syndrome”, kompania është përpjekur të ndihmojë fëmijët e paprivilegjuar, duke rritur ndërgjegjësimin shoqëror dhe duke dhënë kontribut për këto çështje sociale që janë thelbësore për të gjithë ne.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
20°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
1 Korrik 2020
KOMPANIA AJRORE WIZZ AIR HAPI SOT BAZËN E RE TË AVIONËVE NË TIRANË
Tiranë, 1 korrik 2020: Wizz Air, linja më e madhe ajrore me ...
Lexo më shumë!
14 Qershor 2020
Drejtori i Aeroportit të Tiranës shpreh nevojën për të vepruar me shpejtësi dhe me guxim
Në më të fundit prej artikujve të “Internati...
Lexo më shumë!
12 Qershor 2020
Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës mirëpret fluturimin e parë çarter turistik nga Bjellorusia
Tiranë, 12 Qershor 2020 - Aeroporti Ndërkombëtar i Tira...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.