FLUTURIMET

  • 19:10Rome Fiumicino - AZ 583
  • 19:30London Heathrow - BA 2649
  • 03:30Sabiha Gokcen Intl. - PC 282
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:10Milan Malpensa - W6 6607

Home > Kompania > Këshilli administrativ

Këshilli Administrativ

Këshilli Administrativ i aeroportit mbikqyr zhvillimin dhe menaxhimin e Tirana International Airport dhe të kompanisë së aeroportit Tirana International Airport SHPK.