FLUTURIMET

  • 02:40Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:50Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:45Abu Dhabi - 5W 7092
  • 06:00London Luton - W9 4466

Home > B2b > Ambjente me qera

Ambjente me Qera

TIA vë në dispozicion të bizneseve që kanë lidhje me Aeroportin ambiente me qera si zyra, biletari udhëtimi, pika të dhënies me qera të makinave, agjenci bankare etj. Këto ambiente janë të pozicionuara në Terminalin e Pasagjerëve si dhe në Terminalin e Kargos.

Dhënia e ambienteve me qera në aeroport menaxhohet vetëm nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës përmes Departamentit Komercial dhe te Pronës. Ju lutem dërgoni pyetjet si dhe interesin tuaj lidhur me keto rezervime, në Aeroportin Ndërkombëtar Nënë Tereza tek departamenti i sipërpërmendur në adresën e e-mailit: stoptani@tirana-airport.com

Dokumenta bashkengjitur