FLUTURIMET

  • 19:10Rome Fiumicino - AZ 583
  • 19:30London Heathrow - BA 2649
  • 03:30Sabiha Gokcen Intl. - PC 282
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:10Milan Malpensa - W6 6607

Home > Pasagjerë & vizitorë > Bare dhe restorante

Bare dhe Restorante

Kompania Kategoria Vendodhja
Runway 35Ushqim dhe PijeTerminal, Zona e mbërritjeve
CioccolatitalianiDyqan ëmbëlsirashTerminal, Zona e nisjeve
Coli's BarUshqim dhe PijeTerminal, Zona tranzitit
Segafredo BarUshqim dhe PijeTerminal, Zona tranzitit
Memories ShopDyqane dhuratash dhe LodrashTerminal, Zona tranzitit
Mulliri i Vjeter ShopDyqan Produktesh dhe AksesorëshTerminal, Zona tranzitit