FLUTURIMET

  • 02:40Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:50Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:45Abu Dhabi - 5W 7092
  • 06:00London Luton - W9 4466

Home > Si shkohet në aeroport > Parkimi

Parkingu

Vendet e parkimit ndodhen pranë ndërtesës së terminalit të ri dhe mund të përdoren nga çdo udhëtar që vjen apo niset nga Aeroporti.TIA siguron në total 490 vende parkimi, 240 prej të cilave janë të mbuluara (P1) dhe 250 janë të pambuluara (P2), për pasagjerët si dhe për klientët e tjerë.
Tarifat për shërbimet e parkimit e kanë të përfshirë taksën TVSH dhe janë si më poshtë:

SCROLL LEFT TO VIEW FULL TABLE
Koha e qëndrimit Tarifa në Lek
0-24 orë   Parkingu P1   Parkingu P2
0-7 minuta   Pa pagesë   Pa pagesë
7 min - 1 orë   150   120
1 - 4 orë   240   190
4 - 7 orë   360   300
7 - 12 orë   480   300
12 - 24 orë   600   300
         
Pas ditës së parë   Parkingu P1   Parkingu P2
0-24 orë   600   300
         

Note: Please make sure to receive your subscription 10 minutes after your entry at the cashier.Përshëndetu dhe Fluturo
Në prill 2012, Tirana International Airport shpk ka implementuar projektin Përshëndetu dhe Fluturo. Zona përpara ndërtesës së terminalit do të menaxhohet nga operatori i parkimit dhe do të bëhet një zonë me tarifa shumë të larta parkimi, në rast se ju do të shpenzoni më shumë se 4 minuta kohë për
të përshëndetur pasagjerin tuaj. Mënyra e faturimit përfshirë TVSH-në për shërbimin në fjalë
është si vijon:

Koha e qëndrimit Pagesa
0    -  4  MinutaPa pagesë
4   -  10 Minuta300 lekë
10 -  30 Minuta500 lekë
30  - 60 Minuta1 000 lekë
 

Në rast se dëshironi informacion të mëtejshëm ju lutem kontaktoni:

Z. Arben Kallari
Tel: +355 69 40 45 923