FLUTURIMET

  • 02:40Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:50Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:45Abu Dhabi - 5W 7092
  • 06:00London Luton - W9 4466

Home > Si shkohet në aeroport > Autobus

Autobus

Tirane

LU-NA shpk ofron shërbim transporti nga TIA në Tiranë dhe anasjelltas. Për t'i shërbyer pasagjerëve ka një linjë të rregullt autobusi që ofron shërbim çdo ditë, nga ora 06:00 e mëngjesit deri në orën 24:00 të mbrëmjes, e quajtur Rinas Express, e cila udhëton nga Tirana në Aeroport dhe kthim çdo orë. Autobusi ndodhet ne Tirane pas Pallatit te OPERES dhe BALETIT. Udhëtimi zgjat 30 minuta.

Tarifa e vetme është 400 lekë.

 

E-mail: bilbilrakipi@yahoo.com; lu_na@yahoo.com

Celular: +355 69 29 82 128

Orari i shërbimit:

Tiranë - TIA: çdo një orë nga ora 06:00 deri në orën 24:00

TIA - Tiranë: çdo një orë nga ora 07:00 deri në orën 02:00

 

Durres

Adis shpk ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Durres dhe anasjelltas.

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 480.00 Albanian Lek.

 

Oraret e shërbimit:

Durres - Aeroport:       08:00; 09:30; 11:00; 13:00; 15:00; 19:00

Aeroport - Durres:       10:00; 12:00; 15:30; 17:00; 22:00

 

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni numrat e meposhtem

 

Tel: +355 52 22 55 39

Mob: +355 68 22 90 722 / +355 68 60 90 7201

 

 

Fier

Likometaj Aeroport ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Fier dhe anasjelltas.

 

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 1,000.00 Albanian Lek.

Tarifa e shërbimit për  vajtje-ardhje është 1,000.00 Albanian Lek. (Brenda dites).

 

Oraret e shërbimit:

Fier – TIA:       03:00, 05:30 , 08:30 ,10:30 ,13:30 , 15:00: 17:00 ; 19:00 , 00:00

TIA – Fier:       09:00 , 10:30, 11:30 , 13:00 , 16:30 , 17:30 , 19:00 , 21:00 , 23:00

 

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni numrat e meposhtem

 

Mobile: 00355696740073

E-mail: likometaj@hotmail.com

Web: www.likometajaeroport.com

 


Vlore

Hermes Airport shpk ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Vlore dhe anasjelltas.

 

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 1,000.00 Albanian Lek.

 

Oraret e shërbimit:

Vlore - Rinas:               05:00, 07:30, 11:00, 12:30, 14:00, 17:00

Rinas - Vlore:               10:00, 11:30, 13:30, 14:30, 16:30, 22:00

 

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni numrat e meposhtem.

 

Mob: +355 676097542

E-mail: reservation@hermesaeroport.com

Website: www.hermesaeroport.com