FLUTURIMET

  • 02:40Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:50Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:45Abu Dhabi - 5W 7092
  • 06:00London Luton - W9 4466

Home > Covid-19 > Rregullat dhe masat

COVID-19 Rregullat dhe Masat

Informacion për pasagjerët në lidhje me masat dhe rregullat ndaj COVID-19 që Tirana International Airport ka në fuqi.1. Për të hyë në terminal personat duhet të jenë të pajisur me maska.

2. Aeroporti të do vendosë një pikë të automatizuar ku pasagjerët mund të blejnë maska ose desinfektant personal.


3. Gjatë qëndrimit në terminal njerëzit duhet të respektojnë sinjalistikën, të mbajnë distancim fizik nga persona të tjerë, të përdorin karriget në terminal sipas sinjalistikës.


4. Për kujdesin e higjenës personale janë vendosur dezinfektantë për duart në hyrje të terminalit, në hyrje të korridorit të sigurisë, si edhe në pjesën e mbërritjeve pranë zonës ku tërhiqen bagazhet.

5. Për sigurinë e pasagjerëve edhe të stafit aeroporti ka dyfishuar intervalin e pastrimit dhe dezinfektimit të mjediseve brenda terminalit.