Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Departamenti i Burimeve Njerëzore

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës momentalisht nuk ka të hapur vende pune.    

Ju falendeminderit per interesin, 


Tirana International Airport
 
   
 
 
 
 
Koha tani!
21°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
23/02/2017
Transavia, kompania me kosto të ulët e Air France nis fluturimet më 10 Maj Tiranë-Amsterdam
Transavia Airlines fillon operimin Amsterdam - Tirana më 10 Maj 2...
Lexo më shumë!
23/02/2017
Tarifat e ulëta të Wizz Air mbërrijnë në TIranë
Wizz Air fillon fluturimet me tarifat e ulëta më 5 Prill 201...
Lexo më shumë!
15 Dhjetor 2016
Wizz Air fillon fluturimin e parë direkt Tiranë - Budapest më 5 Prill 2017
  FLUTURIM DIREKT PËR NË BUDAPEST DHE PORTË DREJT...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.