Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Grupi menaxhues i TIADr. Constantin von Alvensleben
Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv (CEO) 

Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv mban përgjegjësinë e përgjithshme për strategjinë dhe zhvillimin e kompanisë.
Ai mbikëqyrë legjitimitetin e të gjitha veprimeve të marra, ai mban përgjegjësinë për ofrimin fitimprurës të të gjitha operimeve të aviacionit në aeroport në përputhje me standardet shqiptare dhe ICAO.
Ai gjithashtu menaxhon sigurinë e aeroportit dhe marrëdhëniet me shoqëritë ajrore, agjencitë qeveritare, personelin dhe furnizuesit.
Si kreu i kompanisë, ai është personi i kontaktit për të gjithë grupet e interesit.Z. Volker Wendefeuer
Drejtor i Përgjithshëm i Operimeve (COO)

Drejtori i Përgjithshëm i Operimeve është përgjegjës për operimet e Aeroportit. Z. Wendefeuer ka pasur një karrierë të jashtëzakonshme prej më shumë se 40 vjetësh në operimet e aeroportit. Më parë, që nga viti 2005, ai ka punuar si Zëvendëspresident i Lartë i Operimeve dhe Shërbimeve të Terminalit në Fraport AG, i cili zotëron dhe menaxhon Aeroportin Ndërkombëtar të Frankfurtit, Gjermani. Z. Wendefeuer ka mbajtur gjithashtu postin e Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv (CEO) në Aeroportin e Kajros, Egjipt, dhe deri vonë u shqua për kontributin e tij si CEO i Aeroportit Pulkovo, Shën Petersburg, Rusi. Ai ka punuar në shumë vende të tjera, në qytetet e Kopenhagës, Kolombo, Çikago, Xhedah, Addis Ababa dhe Nju Jork.


Suela Keri
Drejtore e Përgjithshme e Financës (CFO)

Drejtorja e Përgjithshme e Financës është përgjegjëse për financat dhe bilancet e kompanisë. Kjo përfshin përpilimin e strukturave përkatëse raportuese sipas standardeve ndërkombëtare, kontrollin e bilanceve dhe të raporteve mujore për Këshillin Administrativ si dhe përgatitjen e drejtë dhe konform ligjit të kontratave prokuruese. Drejtorja e Përgjithshme e Financës menaxhon gjithashtu edhe sigurimet e aeroportit.


Franck Wu
Drejtor i Përgjithshëm i Riskut

Drejtori i Përgjithshëm i Riskut është përgjegjës për të gjitha funksionet e auditit të brendshëm dhe menaxhimit të riskut. Këto funksione shërbejnë për të siguruar se kompania arrin objektivat e saj nëpërmjet vlerësimit të kategorive të ndryshme të riskut si dhe efikasitetit të sistemit të brendshëm të kontrollit në përputhje me standardet ndërkombëtare të aplikueshme.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
11°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.