Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Grupi menaxhues i TIA

Dr. Rolf Castro-Vasquez
Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv

Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv merr përsipër përgjegjësinë totale për zhvillimin dhe strategjinë e kompanisë. Ai mbikqyr legjitimitetin e të gjitha veprimeve të ndërmarra, është përgjegjës për një funksionim sa më të mirë të të gjitha veprimeve fluturuese të aeroportit në përputhje me standardet e Shqipërisë dhe Organizatës Ndërkombëtare të Aviacionit Civil, me qendër në Montreal (ICAO).
Ai menaxhon gjithashtu sigurinë e aeroportit si dhe marrëdhëniet ndërmjet shoqërive ajrore, agjencive qeveritare, stafit dhe furnizuesve.
Si drejtues i kompanisë ai është personi kontaktues për të gjithë të interesuarit.


Suela Keri
Drejtore e Përgjithshme e Financës

Drejtorja e Përgjithshme e Financës është përgjegjëse për financat dhe bilancet e kompanisë. Kjo përfshin përpilimin e strukturave përkatëse raportuese sipas standardeve ndërkombëtare, kontrollin e bilanceve dhe të raporteve mujore për Këshillin Administrativ si dhe përgatitjen e drejtë dhe konform ligjit të kontratave prokuruese. Drejtorja e Përgjithshme e Financës menaxhon gjithashtu edhe sigurimet e aeroportit.


Franck Wu
Drejtor i Përgjithshëm i Riskut

Drejtori i Përgjithshëm i Riskut është përgjegjës për të gjitha funksionet e auditit të brendshëm dhe menaxhimit të riskut. Këto funksione shërbejnë për të siguruar se kompania arrin objektivat e saj nëpërmjet vlerësimit të kategorive të ndryshme të riskut si dhe efikasitetit të sistemit të brendshëm të kontrollit në përputhje me standardet ndërkombëtare të aplikueshme.

 
   
 
 
 
 
Koha tani!
22°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
20 Maj 2019
Njoftim për pasagjerët e datës 21 Maj 2019
Njoftojmë të gjithë pasagjerët që do të ...
Lexo më shumë!
10 Prill 2019
Njoftim nga Tirana International Airport
Tirana International Airport (TIA) shpreh keqardhjen e thellë p&e...
Lexo më shumë!
9 Prill 2019
TIA: FAM TRIP ndërmjet operatorëve turistik nga Tirana dhe Zvicra
Tiranë, 9 Prill 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiran&e...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.