Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Materiale informuese

Publikimet tona mund t'i shkarkoni këtu:

Zona e shkarkimeve:
EnvironmentSocialBulletin2018
EnvironmentandSocialBuletin2017
EnvironmentandSocialBulletinYear2016
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2007
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2006
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2008
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2009
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2010
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2011
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2012
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2013
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2014
Buletini Social dhe Mjedisor Viti 2015
Ekstrakt nga raporti vjetor TIA-2008
Ekstrakt nga raporti vjetor TIA-2009
Ekstrakt nga raporti vjetor TIA-2010
Ekstrakt nga raporti vjetor TIA-2011
Ekstrakt nga raporti vjetor TIA-2012
Ekstrakt nga raporti vjetor TIA-2013
 
   
 
 
 
 
Koha tani!
12°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
19 Gusht 2019
Aeroporti Ndërkombëtar Tiranës emëron Drejtorin e ri të Përgjithshëm Ekzekutiv (CEO)
Tiranë, Shqipëri, 19 Gusht 2019 - Aeroporti Ndërkombeta...
Lexo më shumë!
09 Gusht 2019
Wizz Air filllon fluturimin e ri Tiranë - Memmingen
Wizz Air filllon fluturimin e ri Tiranë  - Memmingen Tiran&...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.