Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Informacion mbi kompaninë
Kontakti me shtypin
Njoftime për shtyp
Materiale informuese
Menaxhimi
Këshilli Administrativ
Profili i kompanisë
Fakte dhe shifra
Përgjegjësi sociale
Historia e Aeroportit
Ndërtimi
Vende Pune
Informacion Tenderi
Evente
Galeri fotosh
 
Galeri fotosh
Terminali
Apron
Kargo
Parking & Taksi
Sallë Biznesi
Siguria
Custumor Survey
Mjedisi
 
 
 
Koha tani!
23°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
6 Maj 2019
TIA bëhet pjesë e fushatës së dhurimit të gjakut për fëmijët talasemik
Më 5 Qershor 2019, Stafi i Aeroporti Ndërkombëtar t&eum...
Lexo më shumë!
03 Maj 2019
Albawings fillon operimin e linjës së re mes Tirana International Airport dhe Düsseldorf
  Albawings filloi më 2 Qershor 2019, operimin e fluturimit...
Lexo më shumë!
30 Maj 2019
Hyrja elektronike apo sistemi “eGates”, një teknologji e re në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës
Tiranë, 30 Maj 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiran&eu...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.