Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Business to Business
Kompani e re ajrore në TIA?
Marketingu i Aviacionit
Tarifa & politika promovimi
Reklamimi në Aeroport
Promocioni
Ambjente me Qera
Shërbimet e pasagjerëve dhe avionëve në TIA
Shërbimet Aeroportuale
Kargo
In Flight Catering
 
Kargo
1 from 5 photos       

Departamenti i Kargos në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës, është një nga njësitë lider për trajtimin dhe shitjen e mallrave në Shqipëri, për dërgesa apo aktivitete logjistike. Me hapjen e një Terminali të ri kargoje në prill të vitit 2007 ky departament ka demonstruar vazhdimisht devotshmërinë e tij dhe rolin e lartë drejtues në këtë industri që përfaqëson të gjithë transportuesit e mallrave që operojnë në Tiranë, duke ofruar zgjidhje dhe shërbime të standardeve ndërkombëtare.

Eksporti i Kargos së Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës është aktualisht i vetmi anëtar IATA-s i akredituar në vend. Operativ 24 orë, çdo ditë të javës, stafi ynë me përvojë, i trajnuar dhe i mirë orientuar ofron shërbime në lartësinë e kërkesave të tregut.

Facilitete të reja si Dhoma Frigoriferike apo Dhoma e Ftohjes bëjnë të mundur trajtimin e përpunimin e disa mallrave specifikë të ndjeshëm ndaj temperaturave të larta. Hapësirat e bollshme bëjnë të mundur magazinimin e mallrave pavarësisht nga përmasat, volumi apo pesha e tyre.

Departamenti i Kargos në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës është duke ofruar shërbime për të gjithë llojet e ngarkesave si dhe mallrave të rrezikshme me strukturat përkatëse dhe të staf të përkushtuar.

Duke synuar të ofrojmë shërbime cilësore dhe sipas të gjitha standardeve ndërkombëtare, ne mirëpresim çdo kompani, agjenci transportimi mallrash dhe logjistike, linja ajrore apo operatorë.

Për informacion të mëtejshëm ju lutem na kontaktoni në adresat e mëposhtme:

Supervizori i Kargos:
Cel: +355 69 40 06 319 (24 hours)
Tel: +355 4 2381 775
Fax: +355 4 2381 538
E-mail: tia-cargo@tirana-airport.com
SITA TIAFHXH

Agjenti i Eksporteve, Departamenti i Kargos: (24 orë)
Tel: +355 4 2381 713
Fax: +355 4 2381 538
E-mail: Tia-Cargo-Export@tirana-airport.com

Agjenti i Importit, Departamenti i Kargos: (24 orë)
Tel: +355 4 2381 712
Fax: +355 4 2381 538
E-mail: Tia-Cargo-Import@tirana-airport.com

Magazina e Kargos: (09.00-17.00)
Tel: +355 4 2381 714
Fax: +355 4 2381 538

Ndërtesa e Kargos: (09.00-17.00)
Tel: +355 4 2381 715
Fax: +355 4 2381 538
E-mail: Cargo-Billing@tirana-airport.com

Disa tregues teknikë të terminalit të kargos:
• sipërfaqja e terminalit është 1,021m²
• shërbim i përkushtuar doganor
• nivel i lartë sigurie
• sistem kontrolli me kartë hyrjeje
• mbrojtje e automatizuar nga zjarri
• sistem IT manovrimi të kargos

Pozicioni gjeografik i TIA-s
• 32 km from Durrës port
• 17 km nga kryeqyteti i Shqipërisë, Tirana.
• udhëkryq dhe pikëlidhje mes jugut dhe veriut të Shqipërisë
• lehtësisht i arritshëm për industrinë shqiptare të përqendruar në Tiranë apo rrethinat e saj

Zona e shkarkimeve:
TIA_Cargo_Charges
 
   
 
 
 
 
Koha tani!
13°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.