Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Business to Business
Kompani e re ajrore në TIA?
Marketingu i Aviacionit
Tarifa & politika promovimi
Reklamimi në Aeroport
Promocioni
Ambjente me Qera
Shërbimet e pasagjerëve dhe avionëve në TIA
Shërbimet Aeroportuale
Kargo
In Flight Catering
 
Tarifa & politika promovimi

Tarifat e fluturimeve

Tirana International Airport SHPK aplikon tarifat për fluturimet brenda dhe jashtë vendit nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës "Nënë Tereza", sipas dokumentit që gjendet si më poshtë.

Tarifat dhe politikat e promovimit të kompanive ajrore

Me synimin që të arrijë një zhvillim të qëndrueshëm të trafikut të ngarkesave dhe atij të pasagjerëve, Tirana International Airport SHPK (TIA) po zhvillon politikën e saj të suksesshme të prezantuar në vitin 2005 mbi promovimin e kompanive ajrore. Kjo Politikë Promovimi e Kompanive Ajrore është e vlefshme që nga data 1 maj 2012. Nëpërmjet uljes së taksave, TIA fton kompanitë të ofrojnë shërbime shtesë në aeroportin ndërkombëtar të Tiranës duke përfituar nga kostot e ulëta të operimit.

Tarifat Kargo

Tarifat e fluturimeve Kargo mund të gjenden në dokumentin e mëposhtëm. 

Për më shumë informacion në lidhje me tarifat e fluturimeve dhe politikat e promovimit të kompanive ajrore, ju lutem kontaktoni:

Kreuza Kotorri
Drejtore
Departamenti i Marketingut për Kompanitë Ajrore
Tirana International Airport
Ndërtesa e Administratës
Rinas, Tiranë
Shqipëri
Tel: +355 4 2381 600/675
Faks: +355 4 2381 545
E-Mail: kkotorri@tirana-airport.com

Zona e shkarkimeve:
TIA_Cargo_Charges
AirlineIncentivePolicy_2016
Tarifat e Fluturimeve
 
   
 
 
 
 
Koha tani!
11°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.