Home Autorësia Njoftim ligjor Kontakt English
 
 
 
Business to Business
Kompani e re ajrore në TIA?
Marketingu i Aviacionit
Tarifa & politika promovimi
Reklamimi në Aeroport
Promocioni
Ambjente me Qera
Shërbimet e pasagjerëve dhe avionëve në TIA
Shërbimet Aeroportuale
Kargo
In Flight Catering
 
Reklamimi në Aeroport
1 from 4 photos       

Reklamimi në Aeroportin Ndërkombëtar Nënë Tereza mund të jetë zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!
Që prej 7 vitesh operimi në Shqipëri, aeroporti është kthyer në një zgjedhje reklamimi e rëndësishme për pjesën më të madhe të bizneseve. Zgjedhja për të reklamuar produktin apo aktivitetin mund të jetë si brenda dhe jashtë Terminalit të Ri. Duke qëne se numri i pasagjerëve është rritur ndjeshëm vit pas viti kjo tregon se zgjedhja në fjalë përbën një faktor të rëndësishëm për një vizibilitet të lartë të reklamës ndaj kalimtarëve.
TIA ka në pronësi të saj 51 struktura reklamuese, me ndriçim të brëndshëm ose të jashtëm, të vendosura në pikat më strategjike brenda dhe jashtë Terminalit të Ri. Brenda Terminalit keto struktura mund t’i gjeni në zonën e mbërritjeve, zonën e nisjeve dhe hollet e Check-in, ndërsa jashtë tij, strukturat janë të vëndosura përgjatë gjithë rrugës qarkulluese për në Terminal dhe në zonën e parkimit duke filluar nga rreth-rrotullimi i Nënë Terezës.

Reklamimi në aeroport menaxhohet vetëm nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës përmes Departamentit Komercial dhe të Pronës. Ju lutem dërgoni pyetjet si dhe interesin tuaj lidhur me këto rezervime, në adresën më poshtë.

Mundësitë për të reklamuar janë si më poshtë:

Inside the Terminal Advertising:
• Light Box 7.5 x 3.5m
• Light Box 4 x 1.5m
• Light Box 10.5 x 3m
• Light Box 7.5 x 2.5m

Outdoor Advertising:
• City Light Board 4 x 3m
• City Light Posters 1.3 x 1.9m


 

Ms. Xhesika Bardhi
Commercial and Property Department
Tel + 355 4 2381 568 / 2381 600
Fax + 355 4 2381 545
xhbardhi@tirana-airport.comZona e shkarkimeve:
Advertising and Promotions Map
 
   
 
 
 
 
Koha tani!
11°
Të drejtat e pasagjerëve
Shkarko ne formatin PDF!
 
 
Galeria
Click here!
Promocionet tona!
 
 
Lajmet e fundit
29 Nëntor 2019
TIA dhuron 1 milion euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
Tiranë, 29 Nëntor 2019 - Aeroporti Ndërkombëtar i ...
Lexo më shumë!
28 Nëntor 2019
EasyJet vjen për herë të parë në TIA me dy fluturime direkte: Milano dhe Gjenevë
EasyJet, gjiganti britanik i fluturimeve me kosto të ulët vj...
Lexo më shumë!
1 Tetor 2019
Air Albania: Nisin fluturimet e reja drejt Romës, Milanos dhe Bolonjës
Tiranë, 1 Tetor 2019 – Kompania ajrore Air Albania filloi t...
Lexo më shumë!
   
 
   
Copyright © Tirana International Airport 2014
Created by IMPULS
Të gjitha të drejtat e rezervuara.